שייק דלעת וניל מועשר בחלבון
לרגל יום המילקשייק וניל הבינלאומי שחל ב 20.6 , מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון, מתוך הספר: "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.
שייק דלעת וניל
מנה 1
רכיבים
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
1 כף מדידה אבקת חלבון
40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
100 מ"ל מים
100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה
להגשה
1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.
אופן הכנה
1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
|
קק"ל |
חלבון, גרם |
פחמימה, גרם |
שומן, גרם |
חלב דל שומן |
249 |
22.1 |
29.5 |
4.5 |
*ללא תוספת הגשה
תגובות
הוסף רשומת תגובה