שייק דלעת וניל מועשר בחלבון

 לרגל יום המילקשייק וניל הבינלאומי שחל ב 20.6 , מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון,  מתוך הספר:  "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.  


 

  שייק דלעת וניל

מנה 1

 

רכיבים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה

1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

 

אופן הכנה

1.   מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.

2.   מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

 

ערכים תזונתיים למנה אחת:

 

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

חלב דל שומן

249

22.1

29.5

4.5

*ללא תוספת הגשה

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה