פשטידת כרובית כשרה לפסח

 

פשטידת כרובית פרווה שלקחתי מאתר של ניקי: https://nikib.co.il/dinner/127529/

 


מרכיבים:

כרובית בינונית במשקל קילו
כפית מלח
כף חומץ

2 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל
2
ביצים XL או 3 L
100
ג' קמח מצה או קמח תפו"א (3/4 כוס)

4 שיני שום
120
מ"ל מים (חצי כוס)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים וחומץ, לפרק את הכרובית לפרחים לבשל 13 – 15 דקות ולסנן. מומלץ את השלב הזה להכין שעה מראש להשאיר את הכרובית במסננת ולתת לכל הנוזלים לצאת החוצה.

2. לקצוץ במעבד מזון 4 שיני שטם, 2 בצלים, תפו"א.

3.  להדליק תנור ל 180 מעלות לשמן את התבנית להוסיף את העיסה לאפות כ 50 דקות.

4. רוצים פשטידה חלבית ? תחליפו את המים בקוטג' או גבינה לבנה וותוסיפו כוס גבינות מגורדות, עיזים, צפתית, צהובה, בולגרית ותפחיתו מהמלח.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה