פיצה כשרה לפסח
פיצה לפסח (תבנית אחת)
חומרים:
0.5– ליטר חלב
3 - ביצים
400 גרם- קמח מצה
180 גרם - קמח תפ"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם – מרגרינה מומסת
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
אופן הכנה:
1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)
4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
חג שמח וכשר
תגובות
הוסף רשומת תגובה