פיצה כשרה לפסח

 


פיצה לפסח (תבנית אחת)

חומרים:

0.5– ליטר חלב

3 - ביצים

400 גרם-  קמח מצה

180 גרם - קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

אופן הכנה:

1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

 

 

חג שמח וכשר

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה