פיצה כשרה לפסח

 


פיצה לפסח (תבנית אחת)

חומרים:

0.5– ליטר חלב

3 - ביצים

400 גרם-  קמח מצה

180 גרם - קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

אופן הכנה:

1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

 

 

חג שמח וכשר

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

DARABAR דארבאר - מסע בחזרה לעצמנו שבגוף

שקית הפלא של בני

לחיי השנה הבאה : פסטיבל יין בגן העיר