פשטידת קישאוים כשרה לפסח

 מתכון לפשטידת קישואים כשרה לפסח



 

תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ

מרכיבים

  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור, גרוס
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 3 קישואים קלופים, חתוכים לריבועים קטנים
  • 1 בצל גדול, קלוף וחתוך דק
  • 2/3 כוס קורנפלור

 

 

אופן הכנה

1.     מחממים את התנור ל-170 מעלות, משמנים את התבנית בתרסיס שמן.

2.     טורפים את הביצים לבלילה אחידה. מוסיפים את השמן, המלח, הפלפל ואת השום, מערבבים יחד.

3.     מוסיפים את הקישואים, את הבצל והקורנפלור ומערבבים לבלילה יציבה. חשוב שהבלילה לא תהיה נוזלית מדי ואם צריך, הוסיפו מעט קורנפלור.

מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת לקקן ואופים בתנור 50-45 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ולא רוטטת במרכזה

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה