שועיעית צהובה ברוטב עגבניות

 בתי ליאל חזרה מהחווה החקלאית עם שקית מלאה של שועיעית צהובה..

החלטתי להכין מהשועיעית הטריה (הישר מהשד:) שועיעית צהובה ברוטב עגבניות

מחממים כ-4 כפות שמן זית בסיר ומטגנים בצל גדול קצוץ עד שמזהיב היטב

מוסיפים לסיר 500 גר שעועית צהובה טריה (כחצי קילו) ומטגנים כ7-8 דקות

מוסיפים 3 עגבניות בשלות מגורדות על פומפיה

היות ולא היה ברשותי מספיק עגבניות, הוספתי 3 כפות של עגבניות אורגניות חתוכות מסדרת GREEN של שופרסל

בנוסף, הוספתי כ-3 כפות מלאות של רוטב מסדרת פרפקטו של אסם

פלפל, מלח, כפית כורכום ומבלים כ-45 דקות על אש נמוכה..

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה