מאפים במילוי גבינות

מתכון קליל למאפים במילוי גבינה בולגרית וגבינה צפתית. לצורך המילוי השתמשתי בגבינות משק צוריאל אותן קבלתי להתנסות.

בקערה מערבבים:
2 ביצים (1 חלמון להברשה)
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם כפית שטוחה של אבקת אפיה
3 כפות שמן קנולה
100 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל מסדרת המעדניה

100 גר' גבינת צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים בצק לכחצי שעה למקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכסים תנור בנייר אפיה, משמנים.
מכינים עוגיות בצורת סהרונים, מברישים בחלמון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.

אופים כ10-15 דקות עד להזהבה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה