מאפים במילוי גבינות

מתכון קליל למאפים במילוי גבינה בולגרית וגבינה צפתית. לצורך המילוי השתמשתי בגבינות משק צוריאל אותן קבלתי להתנסות.

בקערה מערבבים:
2 ביצים (1 חלמון להברשה)
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם כפית שטוחה של אבקת אפיה
3 כפות שמן קנולה
100 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל מסדרת המעדניה

100 גר' גבינת צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים בצק לכחצי שעה למקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכסים תנור בנייר אפיה, משמנים.
מכינים עוגיות בצורת סהרונים, מברישים בחלמון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.

אופים כ10-15 דקות עד להזהבה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה