מאפים במילוי גבינות
מתכון קליל למאפים במילוי גבינה בולגרית וגבינה צפתית. לצורך המילוי השתמשתי בגבינות משק צוריאל אותן קבלתי להתנסות.
בקערה מערבבים:
2 ביצים (1 חלמון להברשה)
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם כפית שטוחה של אבקת אפיה
3 כפות שמן קנולה
100 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל מסדרת המעדניה
100 גר' גבינת צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים בצק לכחצי שעה למקרר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכסים תנור בנייר אפיה, משמנים.
מכינים עוגיות בצורת סהרונים, מברישים בחלמון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים כ10-15 דקות עד להזהבה.
בקערה מערבבים:
2 ביצים (1 חלמון להברשה)
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל עם כפית שטוחה של אבקת אפיה
3 כפות שמן קנולה
100 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל מסדרת המעדניה
100 גר' גבינת צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים בצק לכחצי שעה למקרר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכסים תנור בנייר אפיה, משמנים.
מכינים עוגיות בצורת סהרונים, מברישים בחלמון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים כ10-15 דקות עד להזהבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה