מתכון לחומוס ביתי

היום על מנת לאכול חומוס טעים לא חייבים לבקר בחומוסיה. אפשר להכין חומוס ביתי וטעים בקלי קלות!

מתכון לחומוס ביתי

משרים גרגירי חומוס (אני השתמשתי בגרגירי חומוס ארוזים מערכת גרין של שופרסל) במים כל הלילה או לפחות 8 שעות. לאחר השריה שותפים את החומוס במים.

מבשלים 3 כוסות גרגירי חומוס של שופרסל עד לריכוך (לקראת הסוף מוסיפים כף מלח ו1/2 כפית של סודה לשתיה).

מקררים ומצננים. משאירים בצד חצי כוס מים מבישול של חומוס.

מוסיפים למעבד מזון את גרגירי חומוס עם מים מבישול, טוחנים עד לסמיכות הרצויה.

תוך כדי מוסיפים 3/4 כוס טחינה גולמית,  3 שיני שום, מיץ מלימון אחד, פלפל מלח לפי הטעם.

מומלץ להעביר לקערה ולהגיש מייד עם קצת שמן זית מעל.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה