צ'אבורקי

 מתכון לצ'אבורקי


2 כוסות קמח.
3/4 כפית מחוקה מלח.
חצי כוס שמן חם (30 שניות במיקרו)
טיפלה מים פושרים

 

מילוי:

חלבי: גבינה בולגרית למריחה 5% פיראוס של תנובה או גבינה בולגרית למריחה עם פלפל קלוי ושום מסדרת פיראוס של תנובה

 

את הגבינה ניתן לאכול סתם ככה עם כפית:

פרווה: פטריות  עם בצל מטוגן

תלוי בלחות הקמח.תתחילו עם חצי ותרגישו את הבצק ולפי זה תחליטו
הבצק צריך להיות רך ונוח לעבודה.


אין צורך בשמרים ובהתפחה.
מרקם הבצק מוכן לעבודה.


מחלקים ל2 מרדדים לעלה.

 

קורצים עיגולים ושמים באמצע איזה מילוי שרוצים.

 

סוגרים לחצי ירח ומהדקים לאורך קו התפר

 


מורחים ביצה ומפזרים שומשום

אז זה בצל מטוגן.בשר טחון.כף רסק טיפה אבקת מרק.פפריקה .מלח .פלפל.
אפשר עם רק עם בצל....
לטגן 2 בצלים.כף סוכר.חצי כפית כורכום.כפית אבקת מרק עוף. מלח.
אפשר מילוי גבינות.חמד וטובורג.או פטה.
אפשר טונה.....מה שבא לכם.

 

 

לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה -45 דקות (תלןי בתנור)


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

DARABAR דארבאר - מסע בחזרה לעצמנו שבגוף

שקית הפלא של בני

לחיי השנה הבאה : פסטיבל יין בגן העיר