סלט כרוב

 

סלט כרוב

לחתוך כרוב לגפרורים במעבד מזון

רוטב:

בסיר לערבב: 2 כפות שמן זית, 3 כפות דבש סילן או סוכר חום, 2 כפות חומץ, 1/4 כוס מיים, 3 כפות רוטב סויה, פלפל שחור.

להרתיח ולשפוך על הכרוב.

ניתן להוסיף: חמוציות,צנוברים,גרעיני חמניות, פרות יבשים, קרוטונים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה