ה–THE BIG KITCHEN באורט דן גורמה בת"א אירח שי לי ליפא בו היא השיקה את ספרה החדש YASSOU

לקראת חג השבועות, התקיים בTHE BIG KITCHEN באורט דן גורמה בת"א אירח מופע של הסופרת ויוצרת התוכן הקולינרית המובילה, שי לי ליפא בו היא השיקה בישראל את ספרה החדש YASSOU


 


במופע החד פעמי במתחם הביג קיטשן, בו השתתפו מעל 100 איש והנחתה נועה רוזין, שי לי ליפא סיפרה על איך ספרה החדש YASSOU נולד, ומאיפה היה לה האומץ להוציא ספר בישול יווני באנגלית בהוצאה אמריקאית, שחוגג את המטבח היווני עם 80 מתכונים קלאסיים וקלים להכנה.

השף אבי שטייניץ, המנהל המקצועי של אורט דן גורמה, שי לי ליפא ונועה רוזין


שי לי אשר עוסקת 20 שנים בתחום הקולינריה והוציאה 11 ספרי בישול בעברית, החליטה לפנות לקהל גדול יותר גם בחו"ל ולחבר בין אנשים דרך האוכל.

במהלך המופע ליפא הכינה למשתתפים מספר מנות מנצחות מתוך הספר החדש שלה, עם כל הטריקים והטיפים הקטנים בלייב וכל זאת בליווי טעימות לכל המשתתפים. 

 


בין המנות מתוך הספר שליפא הכינה: דאקוס עם עגבניות מרוסקות ופטה, פאי כרשה פטה וריקוטה, כדורי זוקיני מטוגנים עם צזיקי ועוגת סולת ותפוזים.



ה-BIG KITCHEN, הממוקם באורט דן גורמה ברח' נס לגויים 53 ת"א, הינו אולם ענק ומאובזר אשר מציע הופעות לייב וסדנאות מאסטר קלאס, הכוללות הדגמות וטעימות של סודות הבישול והטכניקות של השפים, הבלוגרים ומומחי הקולינריה המובילים בארץ. האולם עם מעל 300 מושבים אשר במרכזו מטבח מאובזר עם מערכת של 4 מסכי ענק ומערך מצלמות תקריב לצד מערכות הקלטה ושידור LIVE ומערכת סאונד איכותית.

 

 



השף אבי שטייניץ, המנהל המקצועי של אורט דן גורמה, בשיתוף עם אוצרת התוכן של ה-BIG KITCHEN שיר הלפרן, יזמת קולינרית, בוגרת הקורדון בלו ויזמית ובעלים של שוק האיכרים בנמל תל אביב מזה 16 שנים הרכיבו ויצרו את התכנים שיוצעו ב-THE BIG KITCHEN


השף אבי שטייניץ, המנהל המקצועי של אורט דן גורמה עם שי לי ליפא

 


 

 

 









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה