סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק

 

"חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, הנחשבת למשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מגישה לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קל הכנה, טעים ומרענן של סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק. סלט נהדר המתאים כארוחת ביניים וכתוספת בארוחת בוקר או ערב.  

בתיאבון!

 


מצרכים (לכ-2-3 מנות):

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"

2 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל סגול קטן

1/2 כוס קרוטונים

5-6 חצרי אגוזי מלך

1/2 לימון סחוט

1/4 כפית סומק

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה:

1.      חותכים 2 עגבניות, 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.

2.      מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים. חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.

3.      מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.

4.      מתבלים במלח, לימון, סומק ושמן זית ומגישים טרי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה