סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק

 

"חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, הנחשבת למשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מגישה לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קל הכנה, טעים ומרענן של סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק. סלט נהדר המתאים כארוחת ביניים וכתוספת בארוחת בוקר או ערב.  

בתיאבון!

 


מצרכים (לכ-2-3 מנות):

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"

2 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל סגול קטן

1/2 כוס קרוטונים

5-6 חצרי אגוזי מלך

1/2 לימון סחוט

1/4 כפית סומק

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה:

1.      חותכים 2 עגבניות, 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.

2.      מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים. חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.

3.      מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.

4.      מתבלים במלח, לימון, סומק ושמן זית ומגישים טרי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה