פיצה ביתית

 


מתכון פשוט לפיצה ביתית

לבצק:

מערבבים 500 גר' קמח עם 2 כפיות שמרים יבשים (25 גר') ו2 כפיות סוכר.

מוסיפים 1 כוס מים פושרים ו-3 כפות שמן אורז של שופרסל.

לשים את הבצק עד לאחידות ומתפיחים כשעה.

מרדדים את הבצק ומורחים רוטב עגבניות לפיצה של אסם.

מוסיפים טבעות של זיתים מגולענים או פטריות חתוכות או טונה ומעל גבינה צהובה מפוררת.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-15-20 דקות.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

DARABAR דארבאר - מסע בחזרה לעצמנו שבגוף

שקית הפלא של בני

לחיי השנה הבאה : פסטיבל יין בגן העיר