פיצה ביתית

 


מתכון פשוט לפיצה ביתית

לבצק:

מערבבים 500 גר' קמח עם 2 כפיות שמרים יבשים (25 גר') ו2 כפיות סוכר.

מוסיפים 1 כוס מים פושרים ו-3 כפות שמן אורז של שופרסל.

לשים את הבצק עד לאחידות ומתפיחים כשעה.

מרדדים את הבצק ומורחים רוטב עגבניות לפיצה של אסם.

מוסיפים טבעות של זיתים מגולענים או פטריות חתוכות או טונה ומעל גבינה צהובה מפוררת.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-15-20 דקות.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה