שניצלים אפוים


 שניצלים אפויים? איך לא חשבו על זה קודם!

לא לעמוד ולהתעסק כשעה עם טיגון מעצבן ואחר כך עם קירצוף המחבת...

מסתבר, שאפשר להכין שניצלים בצורה מהירה, נקיה וכמובן בריאה יותר..

זה לא סוד ששניצל הוא אחד המאכלים הפופולאריים ביותר בישראל והאהוב ביותר בקרב ילדים. אני חושבת שעדיף להגיש להם שניצלים אפויים אשר מכילים (לפי המחקרים), 30% פחות שמן לעומת שניצל מטוגן.

החלטתי להכין עם בתי אלונה שניצלים אפויים ונעזרתי בתערובת פירורי לחם לאפיית שניצל מסדרת "שניצל ולתנור" של קנור (המותג הקולינרי המוביל מבית יוניליוור).

חיממתי תנור ל-200 מעלות.

הכנתי שתי צלחות עמוקות: אחת עם 2 ביצים ואחת עם תערובת לשניצלים של קנור (אותה אלונה שפכה בהתלהבות לצלחת).

תחילה אלונה עזרה להשטיח את השניצלים עם פטיש.

טובלים את פרוסות חזה העוף בביצה טרופה ומצפים היטב בתערובת שניצל ולתנור.
 

יש להדק באמצעות כף היד את תערובת הציפוי לפרוסות חזה העוף על מנת להבטיח ציפוי מלא ואחיד.

מניחים את השניצלים על גבי תבנית שטוחה עם נייר אפיה, מכניסים את התבנית למרכז התנור ואופים במשך 15 דקות.

הופכים את השניצלים וממשיכים לאפות במשך 5-10 דקות נוספות.

מכבים את התנור, ממתינים 2 דקות ומגישים חם.

טיפ לגיוון: ניתן גם לצפות פטריות שמפיניון, כרובית או פילה דג (ללא עור ועצמות) ולהכין על פי הוראות ההכנה על גבי האריזה.

תערובת פירורי לחם ייעודית לאפיית שניצל - פתרון מעולה לכל מי שמעדיף להימנע מפעולת הטיגון, אך עם זאת רוצה ליהנות משניצל עסיסי וטעים בציפוי אחיד.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה