עוגת גבינה אפויה

לכבוד היום הולדת שלי שחל בעוד כמה ימים וחג השבועות המתקרב, החלטתי להכין, בפעם הראשונה! עוגת גבינה אפיה עם בסיס ביסקויטים בטעם קרמל של אסם.


הכנת הבסיס:

מפוררים במעבד מזון כ-200 גר ביסקויטים בטעם קרמל של אסם

ממיסים 100 גר חמאה.

מערבבים היטב, ומשטיחים כתחתית לעוגה בתבנית (בגודל 26). מקיפיאים כ10 דקות.

בינתיים מכינים תערובת לעוגה:

מפרידים 4 בייצים לחלמונים וחלבונים.

מקציפים חלמונים (לבן) של 4 בייצים עם כוס סוכר וכף אבקת סוכר

בקערה נפרדת מערבבים חלבונים עם 650 גר (מיכל וקצת) של גבינה לבנה 5% של תנובה, 4 כפות מלאות של קורנפלור, שקית סוכר וניל, 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל (השתמשתי בפודינג של שופרסל)

מערבבים בעזרת מטרפה שלא יהיו גושים ומקפלים לבפנים את הקצף הלבן.

יוצקים תערובת על הבסיס.

מניחים בתחתית התנור כלי עם מים חמים.

אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ובהמשך כשעה בתנור בחום של 160 מעלות.

להשאיר את העוגה עוד כשעה בתנור כבוי.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שקית הפלא של בני

חברת קריאייטיב פי Creative Pea מציעה את סדרת BEEFFREE, CHIKENFREE ,FISHFREE – תערובת על בסיס חלבון אפונה

הלהיט הגדול של פורים סרט ילדים קונג פו פנדה 4 מגיע למסכים בהוט סינמה