ברוקולי ובטטה בתנור

 

מתכון קליל וטעים לברוקולי ובטטה וגזר בתנור המתאם לשולחן הפסח

מבשלים פלחי ברוקולי טרי (כ-400 גר') כ-15 דקות במים רוטחים עד לריכוך

חותכים 3 בטטות קלופות, תפו"א אחד קלוף ו-2 גזרים לקוביות גדולות

מפזרים שמן זית, מלח גס ורוזמרין אופים בתנור שחומם ל150 מעלות כ-20 דקות

מכינים רוטב:

3 כפות שמן זית, מיץ מלימון אחד, מלח, פלפל, חצי כפית אבקשת שום

 

מזלפים רוטב מעל הירקות

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מה עושים כשאין אמבולנס בסביבה? מדריך לרגעי חירום בקיץ

על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי

מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה